PSnews

Recent

SCANDAL în Parlament: „Domnule deputat, cred că vă găsiți aici din greșeală!”

sidvicious08.deviantart.com

Un scandal-monstru a izbucnit, miercuri după-amiază, în Parlamentul României, în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților României.

Astfel, Florin Roman, deputat PNL, a declarat în cadrul ședinței comune că liderul social-democraților, Liviu Dragnea este un trădător de țară.

„Ce s-a întâmplat astăzi în Comisia de Administrație este primul pas spre federalizarea Transilvaniei cu acordul domnului Liviu Dragnea, un trădător de neam și de țară care oficializează limba maghiară, steagurile secuiești și alte însemne doar pentru a vinde țara la pachet”, a zis Florin Roman.

Această declarație a liberalului l-a făcut pe Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului să sară în apărarea liderului PSD, potrivit Dcnews.ro

„Domnule deputat, cred că vă găsiți aici din greșeală. Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locuri pe unde vă petreceați timpul. Am aflat că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă ca înainte să beți numai apă. Vă rog foarte mult să vă măsurați cuvintele”, a zis Călin Popescu Tăriceanu în Parlament.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi