Skip to content
Politică

Scandal în Parlament – Senatoarea Diana Şoşoacă a refuzat să poate mască, s-a certat cu Anca Dragu şi l-a salutat în discurs pe preşedintele Ungariei, Viktor Orban

Inquam Photos / George Călin

Cabinetul Cioloş, la vot în Parlament – Senatoarea Diana Şoşoacă a refuzat să poate mască, s-a certat cu Anca Dragu şi l-a salutat în discurs pe preşedintele Ungariei, Viktor Orban

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a refuzat, miercuri, în şedinţa de plen reunit în care se dă vot de încredere Cabinetului Cioloş, să poarte masca, precizând că are adeverinţă prin care este exceptată de la purtarea acesteia, şi l-a salutat în discurs pe preşedintele Ungariei, Viktor Orban, scrie news.ro.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, care conduce şedinţa de plen renit, i-a cerut senatoarei Diana Şoşoacă să pună mască în timpul discursului. Şoşoacă le-a transmis celor de la USR: ”Jos, masca, că vă ascunde ipocrizia”, şi i-a spus preşedintelui de şedinţă că masca nu este obligatorie pentru cei care sunt exceptaţi, cu probleme de respiraţie.

Am adeverinţă în acesdt sens, dacă vreţi, vă dau lecţie de drept”, i-a răspuns Şoşoacă Ancăi Dragu.

Ea i-a numit pe cei de la USR ”rerezentanţii supremi ai cuminţeniei pământului”, pe care nu au fost în stare să o cumpere. Şoşoacă i-a transmis salutări premierului ungar Viktor Orban. ”Poate cândva vom avea şi noi un guvern naţionalist, după exemplul Ungariei”, a spus senatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *