Skip to content
Politică

Scandal în PNL: mai mulți lideri îl acuză pe Orban că a aruncat partidul către un nou eşec politic

News.ro

Mai mulţi lideri PNL, printre care Cezar Preda, Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, au postat pe Facebook mesaje similare în care acuză conducerea liberală că a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic.

Mesajul survine referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, susţinut şi de PNL şi care nu a întrunit prezenţa necesară validării.

Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã şi cãtre un nou eşec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã #Ajunge”, a scris Predoiu pe contul său de Facebook.

Acelaşi mesaj se regăseşte pe contul de Facebook al fostului lider al partidului, Alina Gorghiu, dar şi pe cel al lui Cezar Preda, informează News.ro

Mesajele vin după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban a votat la referendum pentru sprijinirea familiei tradiţionale, dând astfel un semnal tuturor liberalilor.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că referendumul este cea mai puternică instituţie a democraţiei, iar tema acestuia este „extrem de importantă”, „pentru că este vorba despre cum este constituită celula de bază a societăţii, familia”.

Ludovic Orban a spus, la ieşirea din secţia de votare, că referendumul este cea mai puternică instituţie a democraţiei.

„Referendumul este instituţia cea mai puternică a democraţiei, prin intermediul căreia fiecare cetăţean poate să se exprime direct asupra deciziilor pe care le ia o societate. Tema referendumului de astăzi este o temă, din punctul meu de vedere, extrem de importantă pentru că este vorba despre cum este constituită celula de bază a societăţii, familia, mai precis iniţiativa este de a defini în Constituţie modul în care era definit în legislaţie, modul în care se realizează căsătoria, respectiv între un bărbat şi o femeie”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *