Skip to content
Politică

Scandal în PNL. Robu acuză: Vom face tot posibilul să-i eliminăm din partid!

Un scandal imens a izbucnit în rândul liberalilor.

Vicepreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu acuză, într-o postare pe pagina personală de Facebook,  că doi consilieri judeţeni au votat alături de majoritatea PSD-ALDE-PMP-UNPR, în ciuda strategiei stabilite. El le promite celor doi liberali „de joasă speță” că îi va descoperi și îi va exclude din partid.

„Nu pot aprecia decât drept descalificabila și, desigur, inadmisibilă, fapta celor doi consilieri județeni PNL care au votat în rând cu alianța majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului președinte CJT. Din postură persoanei din filială Timiș cu cea mai înaltă funcție în PNL -vicepreședinte național- am convocat joi și am condus o ședința a grupului de consilieri județeni PNL, de pregătire a ședinței eminamente politice de astăzi a CJT. I-am invitat pe toți colegii să-și exprime deschis punctele de vedere și aproape toți au și făcut-o. În final, am votat în unanimitate:

 

1. să votăm „pentru” la primirea celor doi noi consilieri județeni PSD, votul fiind, de fapt, unul de luare la cunoștință și recunoaștere a îndeplinirii condițiilor legale în stabilitea lor 

 

2. să votăm „împotrivă” la stabilirea noului președinte CJT, că partid de opoziție ce suntem, lăsând decizia exclusiv în mână majorității anunțate, PSD+ALDE+PMP+UNPR 

În aceste condiții, gestul celor doi care au procedat altfel decât au votat joi că vor face este o probă de neloialitate față de partid, de lașitate, ipocrizie etc. 

Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speță și să-i eliminăm din rândurile noastre. 

În aceeași ședința, am stabilit linia de conduită pe viitor în CJT a grupului PNL și anume: să susținem toate proiectele bune pentru județul nostru, indiferent cine le inițiază, respectiv să ne opunem la tot ce considerăm că nu este bun pentru județ; de asemenea, să acționăm pentru tratatea corectă, echidistanță, a localităților, indiferent de apartenență politică a primarilor și astfel, implicit, să ne protejăm colegii primari de eventualele tentații discriminatorii, posibil mergande până la abuz, ale PSD, care nu cred că ar miră pe nimeni, date fiind năravurile pe care PSD le-a etalat în lungul existenței sale”, a scris vicepreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, pe Facebook.

2 comentarii la “Scandal în PNL. Robu acuză: Vom face tot posibilul să-i eliminăm din partid!

  1. Sa votezi pentru sau contra,numai de-al dracului, iar nu este bine.Cred ca cei alesi cind voteaza trebuie sa analizeze daca propunerea supusa votului este sau nu in interesul romanilor,nu in interesul partidului din care fac parte!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *