Skip to content
Societate Sport

SCANDAL în Poiana Brașov: Becali, la un pas să fie bătut de fostul ginere al lui Băsescu

Bogdan Ionescu, ex-ginerele lui Traian Băsescu, ar fi sărit să îl bată pe Gigi Becali. Totul s-ar fi întâmplat la un restaurant din Poiana Braşov.

Patronul FCSB şi-a petrecut vacanţa de Revelion în Poiana Braşov, împreună cu familia, aşa cum face în fiecare an. Într-una dintre zile, Gigi ar fi fost implicat într-un adevărat scandal, care a fost la un pas să degenereze.

Concret, aflat într-un restaurant, Becali ar fi mers să ceară un scaun de la o masă alăturată. Acolo s-ar fi aflat şi Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă după porecla „Syda”.

Recunoscându-l pe fostul ginere al lui Băsescu, Becali s-a aprins şi a început să îi reproşeze că a făcut închisoare din cauza faptului că fostul preşedinte nu a dat legea amnistiei. Ar fi urmat un schimb dur de replici, iar Ionescu, deranjat de cuvintele folosite de latifundiar, ar fi sărit să îi aplice o corecţie fizică, potrivit digisport.

Din fericire, tot scandalul a fost aplanat, oamenii din restaurant sărind pentru a-i despărţi.

”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”,
ar fi fost prima replică a lui Becali, conform cancan.ro. Ar fi urmat o serie de invective care puteau degenera într-un conflict fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *