Skip to content
Știri locale Vrancea

Scandal în PSD Vrancea. Primarul Misăilă i-a cerut demisia preşedintelui Halici. „Mă dezic de organizaţia PSD”

vrancea24.ro

Edilul s-a declarat nemulţumit de faptul că şeful organizaţiei ar fi ordonat consilierilor municipali PSD să nu vină la şedinţa extraordinară a legislativului focşănean.

Cristi Misăilă, primarul PSD al municipiului Focşani, a cerut marţi demisia preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Vrancea, Nicuşor Halici.

Potrivit primarului, acesta ar fi cerut aleşilor municipali PSD să nu participe la şedinţa extraordinară a Consiliului Loal Focşani. Pe ordinea de zi se aflau proiectele de alegere a celor doi viceprimari, dar şi alocarea unor sume pentru ENET.

„Am totala dezgustare şi neplăcere să observ că cineva, care consideră că deţine controlul absolut, cel care dădea cu toporul în lemne să arate cum  îngrijeşte de cetăţenii de la ţară să le asigure căldura în casă, astăzi le dă ordin colegilor mei din PSD să  nu participe la această şedinţă pentru a aproba înregistrarea în bugetul municipiului Focşani a sumelor alocate de Guvernul PNL pentru continuarea activităţii SC ENET, care asigură căldura în municipiul Focşani. Este vorba despre proaspătul reales deputat Nicuşor Halici, actualmente preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Vrancea.

Îi cer public pe această cale şi în acest moment demisia din această funcţie, pe care nu o merită. Nu poţi să te baţi cu pumnul în piept în urmă cu o lună şi să spui că vrei binele vrâncenilor şi al focşănenilor şi astăzi să nu-i laşi pe consilierii locali să vină la şedinţă să voteze pentru căldura focşănenilor.

Am nevoie de activitate în Primărie, nu de dezbinare. Dacă aşa se consideră că se va face politica de către aceasta organizaţie judeţeană, eu mă dezic  de această organizaţie judeţeană. Nu mă dezic de PSD. PSD la nivel naţional este un partid puternic. S-a dovedit că în Vrancea nu mai există PSD”, a spus primarul Misăilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *