Skip to content
Politică

Scandal în Sectorul 3. Robert Negoiţă, acuzat că a defrişat un părculeţ FOTO

Scandal în Sectorul 3. Primarul PSD Robert Negoiţă este acuzat că a defrişat un părculeţ din zonă.

După ce a lansat operațiunea marea betonare a spațiilor verzi, construind alei și garduri paralele cu cele făcute de predecesorul său, Liviu Negoiță, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a trecut la marea defrișare, scrie Cetăţeanul.net.

Chiar miercuri, mai mulți muncitori au apărut cu drujbele în părculețul situat la intersecția străzilor Constantin Brâncuși și Barajul Sadului și au trecut la defrișare. Și nu oricum, ci organizat, pentru că știau foarte bine ce copaci au fost puși să taie.defrișare

Trebuie menționat faptul că arborii atinși de această mega defrișare nu erau deloc bolnavi sau uscați, așa cum se poate observa în imaginile alăturate. Cetățenii s-au adunat revoltați la fața locului și au chemat Poliția Locală Sector 3, pentru a face reclamație. Polițiștii locali au ridicat însă din umeri și i-au sfătuit pe cetățenii indignați de defrișare să-i scrie pe site primarului Robert Negoiță.

defrișareDe altfel, zilele trecute au mai existat tentative de defrișare a arborilor, însă cetățenii au chemat Garda de Mediu și au amendat cele două firme ai căror muncitori își încălziseră deja drujbele pentru a le pune în funcțiune. Tot zilele trecute, cetățenii povestesc că la fața locului a apărut și primarul Robert Negoiță, pe bicicletă, „încadrat de două gorile”.

El s-ar fi arătat surprins de nemulțumirea cetățenilor, spunând: „Dar ce nu vă place? E pământ pe jos, vreți să se ridice praful?”.

Citiţi mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *