Skip to content
Politică

Scandal în Sectorul 6! Mutu îl acuză pe Mironescu de abuz în funcţie chiar în Consiliul Local

Scandal în Sectorul 6 între doi candidaţi la primărie! Senatorul PSD Gabriel Mutu îl acuză pe deputatul PNL Răzvan Mironescu că ar fi comis un abuz în funcţie chiar în Consiliul Local.

Într-un comunicat trimis, vineri, PSnews.ro, Mutu relatează cum, joi, conducerile unităților de învățământ din Sectorul 6 au fost invitate „personal, prin apel telefonic chiar de către candidatul desemnat al PNL pentru alegerile locale, Răzvan Mironescu, la o dezbatere în cadrul Primăriei Sector 6”.

„Deși oficial, directorii instituțiilor de învățământ au participat la ora 14:00 la o altă întâlnire în cadrul Inspectoratului Școlar al Sectorului 6, aceștia și-au făcut timp și pentru întâlnirea solicitată de deputatul liberal.

Aproximativ 30 de dascăli, directori și membri în consiliile de administrație ale școlilor s-au adunat în sala Consiliului Local al Primăriei Sector 6, de la ora 16:00.  Toți au așteptat ca cel care le era gazdă, deputatul Mironescu, să le adreseze câteva cuvinte, cu motivul pentru care au fost convocați.

Dar, după 45 de minute de socializare de tip bisericuță, domnul deputat Răzvan Mironescu a invitat dascălii să părăsească sala fără a mai avea loc vreo dezbatere.

Sala pe care o folosesc consilierii locali pentru ședințele cu teme administrative, cu echipament specific de votare și înregistrare, a fost la cheremul candidatului liberal. Niciun consilier local al PNL nu s-a aflat lângă el, nici primarul Rareș Mănescu nu a binevoit să întâlnească directorii și profesorii care au venit la primărie.

De altfel, aceasta nu este prima dată când deputatul Mironescu se erijează în coordonatorul direcțiilor din Primăria Sectorului 6 și în urmașul actualului primar Mănescu.

Grupul consilierilor Partidului Social Democrat consideră o astfel de acțiune un abuz în funcție și solicită public actele înregistrate în prealabil, pe baza cărora a fost convocată această dezbatere într-o sală ale cărei costuri o suportă cetățenii întregii comunități”, mai scrie Gabriel Mutu (preşedintele PSD Sector 6).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *