Skip to content
Politică

Scandal în şedinţa unde ar trebui să fie votat bugetul Capitalei. Consilier PSD către președintele de ședință de la PNL: Ce, vrei să fiu tăntălău ca dumneata?

Un nou scandal în ședința de Consiliu General, în care urmează să fie votat bugetul Capitalei, rămas neadoptat din cauza neînţelegerilor dintre PNL şi USR-PLUS. Noua dispută de la Primăria Capitalei a pornit de la faptul că primarul general, Nicușor Dan, a anunțat înjumătățirea indemnizației pentru persoanele adulte cu handicap.

Hotărârea de Consiliu General care stabilește cuantumul indemnizației pentru persoanele adulte cu handicap este în vigoare. Noi astăzi votăm bugetul. Dacă la un moment dat vor fi bani la buget și se va reveni asupra alocării financiare o să avem și hotărârea o să avem și alocarea financiară”, a afirmat Nicușor Dan. El a precizat că în proiectul de buget indemnizația pentru persoanele adulte cu handicap este de 250 de lei, față de 500 de lei, cât este în hotărârea aprobată de CGMB.

Pornind de la acest anunț, consilierul PSD, Aurelian Bădulescu a intrat în dialog cu președintele de ședință, Sorin Purcărea (PNL), căruia i-a cerut lămuriri. „Eu am o hotărâre de consiliu pe care am adoptat-o. În interiorul bugetului, dvs. modificați de la 500 la 250 de lei. Ia uimește-mă dumneata cu vreo logică. Lasă-l pe primar, că nu știe, că dumneata ești deștept”, i s-a adresat Bădulescu lui Purcărea.

La remarca președintelui de ședință, că nu este rolul său să-i lămurească pe cei prezenți, Bădulescu a continuat: „Nu mai face pe deșteptul cu păr alb. (…) Nu-mi mai zice mie că m-am liniștit sau nu. Dacă-ți iau asta din repertoar, altceva mai știi? Răspunde-mi punctual. Așa sunt eu, mai efervescent… Ce, vrei să fiu tăntălău ca dumneata?!”, a adăugat Bădulescu. Silviu Purcărea a cerut staff-ului tehnic să îi taie microfonul social-democratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *