Skip to content
Politică

Scandal în USR! Primăriţa Clotilde Armand, pusă la zid de deputatul Emanuel Ungureanu: Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!

Inquam Photos/Octav Ganea

Clotilde Armand și consilierii PNL și USR-PLUS au tăiat finanțarea la 4 dintre cele mai mari spitale din Sectorul 1: Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

Alexandru Ulici managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, a precizat că Armand nici măcar nu a putut să fie contactată vreodată de el pentru a avea o discuție. Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, a precizat, la Antena 3, că ceea ce face colega sa este inadmisibil. El a cerut ca partidul să ia măsuri împotriva lui Armand.

Este inadmisibil că nu a stat de vorbă cu managerii de spital! Acest lucru pe care îl face colega mea este complet greșit. Nu ai voie să întrerupi o finanțare până nu găsești o altă resursă. Dacă s-a luat această decizie, e o gravă greșeală. Trebuie luată o decizie la nivel de partid cu această doamnă!”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *