Skip to content
Politică Video

Scandal în Voluntari! Candidatul PNL Mihai Culeafă acuză mișmașurile PSD-iștilor: „Vom face apel la autorități” EXCLUSIV (VIDEO)

" "

Invitatul interviurilor PSnews.ro din această săptămână este Mihai Culeafă, candidatul PNL pentru Primăria orașului Pantelimon.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, Mihai Culeafă a vorbit despre campania murdară care se derulează în Voluntari și despre lupta electorală și pre-elctorală din orașul Pantelimon.

" "
" "

(12:56-15:08)

Dan Bucura: Cum e cu Voluntariul, de exemplu? E un oraş în care un reprezentant al altui partid stăpâneşte lucrurile de mulţi ani acolo, sub o formă sau alta.

Mihai Culeafă: Voluntari… Voluntariul este primul oraş din Ilfov. Noi am spus că vrem să schimbăm ceva în clasa politică. Şi – vedeţi dumneavoastră – un primar de peste 16 ani s-a înrădăcinat (ca să spun aşa) foarte bine acolo. Dar trebuie să înţeleagă un lucru, pentru că această funcţie nu este pe viaţă. Trebuie să lăsăm loc celor tineri, celor care vin cu o viziune de dezvoltare a oraşului, să se desfăşoare.

Dan Bucura: Nu v-am întrebat degeaba de Voluntari, pentru că, în momentul de faţă (cel puţin vizual, atâta cât percep eu), acolo are loc o campanie destul de murdară, destul de acerbă, cu atacuri, aşa cum ne obişnuiserăm în urmă cu mulţi ani. Cum e la dumneavoastră, la Pantelimon, din punctul ăsta de vedere, al luptei electorale sau pre-electorale, să-i spunem aşa?

Mihai Culeafă: Da. La Pantelimon, lucrurile stau altfel – în sensul că e o campanie liniştită. Îmi doresc să fie o campanie curată. Dacă se va ajunge la ce s-a întâmplat cu Voluntari, probabil că vom face apel la autorităţi.

Dan Bucura: Credeţi că mai poate fi o miză cumpărarea la bucată a voturilor, fiind vorba – totuşi – de unităţi administrativ-teritoriale cu mai puţini votanţi, unde un număr de câteva mii poate schimba foarte uşor balanţa?

Mihai Culeafă: Da. Aşa e, aveţi dreptate, pentru că, în urmă cu ceva ani, toată lumea vota pentru o găleată, pentru un litru de ulei sau pentru 50 de lei. Astăzi, în 2016, sper să nu se mai întâmple acest lucru.

Dan Bucura: Deci sunteţi optimist, din punctul ăsta de vedere, că n-o să mai avem de a face cu campaniile acestea…?

Mihai Culeafă: Cu siguranţă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *