Scandal între Elena Lasconi și conducerea USR din cauza lui Nicușor Dan/ Lasconi: Am înnebunit eu? Voiculescu: Un pic

Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Elena Lasconi a făcut o criză de nervi, a ieșit de pe grupul de Whatsapp al Biroului Național al USR și și-a anulat acțiunile electorale programate pentru următoarele zile.  

Motivul? În imaginile de cover pentru Facebook realizate inițial de USR în prim-plan apare Nicușor Dan, iar Lasconi e în spatele acestuia. Clotilde Armand a apucat să-și pună la cover o astfel de imagine provocându-i prezidențiabilei USR o criză de nervi. Apoi a schimbat-o cu una modificată rapid, în care Elena Lasconi e în față și Nicușor în plan secund.

Enervată la culme, Elena Lasconi a intrat pe grupul de Whatsapp al Biroului Național și a întrebat: ”Eu sunt candidatul la președinție al partidului, nu Nicușor Dan. Vi se pare normal să apară el în prim plan?” La întrebare, din cei 24 de membri ai Biroului Național au răspuns doar cinci. Enervată, Elena Lasconi a revenit și a reluat întrebarea: ”Vi se pare normal să apară Nicușor în fața mea, deși eu sunt candidatul la președinție? Sunteți de acord? Sau am înnebunit eu?” La care Vlad Voiculescu i-a răspuns: ”Un pic.”

Moment în care Elena Lasconi a făcut un gest care i-a lăsat cu gura căscată pe membrii Biroului Național: a ieșit de pe grupul de Whatsapp al Biroului. Mai târziu, cei din conducerea partidului au aflat, șocați, că și-a anulat și acțiunile electorale programate pentru zilele următoare.

Între altele trebuie spus că nu i s-a cerut acordul lui Nicușor Dan pentru a fi folosit pe materialele de promovare ale USR.

  

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: