Skip to content
Politică

Scandal între liberalii din CJ Cluj. Președintele Consiliului e acuzat că blochează proiectele

 

Consiliul Județean Cluj se confruntă cu un scandal dus între senatorul Marius Nicoara, copreședinte al PNL Cluj, și președintele CJ Mihai Seplecan. Nicoara îl acuză pe Seplecan că blochează proiectele județului.

„Constat cu uimire ca dupa o suita de proiecte ratate, cel putin din punct de vedere al termenelor si al costurilor – Centrul de Deseuri, Drumul Rachitele – Ic Ponor, RADPP, Clujana SA, SC Paza si Protectie, TETAROM IV, Cluj Arena, Consiliul Judetean Cluj – fara nici o justificare, blocheaza si dezvoltarea aeroportului. Conform Master Planului General de Transport al Romaniei, Aeroportul International ‘Avram Iancu’ Cluj este obligat ca pana in anul 2025 sa se conecteze la calea ferata. Cu toate acestea, conducerea Consiliului Judetean, prin presedintele institutiei, prezinta prefectului judetului Cluj informarea nr. 12608 / 13.07.2015 in care concluzioneaza nepromovarea proiectului de intermodalitate”, a transmis, duminica, printr-un comunicat de presa, Marius Nicoara, citat de hotnews.ro.

Nicoara precizează că președintele Consiliului Județean Cluj „nu respectă strategia judetului, strategie care este acceptata de catre toate formatiunile politice” si solicita public „luarea masurilor necesare pentru realizarea Strategiei de Dezvoltare a Judetului Cluj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *