Skip to content
Politică

Scandal între Teodorovici și omul lui Dragnea de la ANAF: șeful MFP l-a plesnit pe Mișa

radiocluj.ro

Este scandal între ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și omul lui Liviu Dragnea de la ANAF. Vedeți mai jos cum l-a plesnit șeful MFP pe Ionuț Mișa.

Teodorovici a declarat miercuri la Antena 3 că şeful Fiscului trebuie să lucreze ”foarte, dar foarte mult” pentru a se ridica la nivelul său de exigenţă. Totodată, guvernantul PSD a precizat nu acceptă nicio deviere de la planul de încasări stabilit chiar de Mişa anul trecut, când acesta era ministrul Finanţelor, scrie News.ro.

”Domnul Mişa trebuie să lucreze foarte, dar foarte mult, pentru a se ridica la nivelul meu de exigenţă. O să mă întrebaţi de ce am făcut propunerea de numire a domniei sale. Este o provocare, în special pentru dânsul, pentru că dânsul a făcut anul trecut bugetul pentru acest an, a făcut planul de colectare din partea ANAF-ului”, a afirmat Orlando Teodorovici.

În opinia lui Teodorovici, şeful Fiscului este mai important decât un ministru.

”Ţin foarte mult ca acele ţinte, impuse de domnia sa, să fie respectate. Nu accept nicio deviere de la planul pe care dânsul l-a stabilit. Are o şansă foarte mare, i-am explicat personal. Din punct meu de vedere, un şef de fisc e mult mai important decât un ministru”, a subliniat demnitarul.

Totuși, Eugen Teodorovici a dat asigurări că Mişa va avea tot sprijinul pentru a face reformă în ANAF şi schimbările necesare pentru ca instituţia să devină mai eficientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *