Skip to content
Politică

Scandal la Antena3. Chichirău către Ciuvică: Sunteți de o mizerie extraordinară

epochtimes-romania.com

 

Cosette Chichirău a avut un conflict cu Mugur Ciuvică, în timp ce aceștia au fost invitați la Antena3, la emisiunea „Ediție Specială”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Ciuvică a acuzat-o pe Chichirău că nu-și plătește impozitele, iar acesta este și motivul pentru care România nu are autostrăzi. Pe de altă parte, deputatul USR l-a acuzat pe Ciuvică de un atac mizerabil, transmite evz.ro.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi:

„Mugur Ciuvică: Să compari faptul că un șpăgar de la un spital a băgat mâna în casierie și a luat zeci de mii de lei cu faptul că președintele țării, împreună cu șeful operativ al SRI și cu șefa DNA își execută adversarii politici… mi se pare un pic tot de spital. Tot de la povești a început și Watergate, doamna de la USR înțeleg că a fost în America și a aflat de Watergate.

Cosette Chichirău: Sunt doamna Chichirău, pentru dumneavoastră…

Mugur Ciuvică: Acolo au existat insituții care și-au anchetat propriii angajați, FBI, CIA și inclusiv președintele țării. În România nu există astfel de oameni.

Cosette Chichirău: Astea sunt speculații, dar furtul din banii publici este real. Nu avem autostrăzi, străzi și spitale din cauza jafului din banii publici!

Mugur Ciuvică: Autostrăzi nu avem pentru că dumneavoastră nu plătiți impozite și vă declarați veniturile 0. Încercați să plătiți impozit la stat și apoi întrebați ce s-a întâmplat cu ei. Dacă vă declarați casnică atunci nu sunt bani nici de autostrăzi.

Cosette Chichirău: Din cauza mea nu sunt autostrăzi?

Mugur Ciuvică: Da, pentru că nu vă plătiți impozit!

Cosette Chichirău: Românii din străinătate au trimis în România 60 de miliarde de euro. Nu eram casnică. Astea sunt atacuri murdare și nu vă permit, domnul Ciuvică!

Mugur Ciuvică: În declarația dumneavoastră de avere, în 2015, nu ați câștigat niciun ban. Dacă nu ați câștigat niciun ban, înseamnă că erați fără ocupație.

Cosette Chichirău: Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație!

Mugur Ciuvică: Acum sunteți cu ocupație că ați intrat în Parlament. Înainte, erați fără ocupație.

Cosette Chichirău: Aberează. Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții. Oamenii muncesc ca să aibă din ce trăi. Asta înseamnă să muncești și să fii angajat. Dacă ai din ce trăi, nu ai nevoie să muncești. Asta este evident. Eu am din ce trăi.

Mugur Ciuvică: Nu munciți am zis, nu aveți activitate.

Cosette Chichirău: Domnule Ciuvică vă rog să tăceți din gură și să mă lăsați să vorbesc. Este inacceptabil ce faceți dumneavoastră! Cum adică nu am activitate?

Mugur Ciuvică: Nu aveți activitate productivă, doamnă. Nu plătiți impozite la stat. Deci nu aveți cum să cereți autostrăzi dacă nu plătiți impozit la stat.

Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneți că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceți. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susținut țara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiți țara asta! Noi am fost singuri acolo și am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteți corupți și furați! Nu vă permit asta! Sunteți de o mizerie extraordinară”, a fost dialogul dintre Ciuvică şi Cosette Chichirău, care în cele din urmă a părăsit platoul Antenei 3.”

1 comentariu la “Scandal la Antena3. Chichirău către Ciuvică: Sunteți de o mizerie extraordinară

  1. Cum pot ajunge sxursurile acestea in Parlamentul R(r)omaniei, precum Chichirau? Lupi tineri, lihniti, lenesi si fara de idei, urland ca sirena lui Roaita dupa drepturi. Tot ce detin ei este o nesimtire, nu vreau sa cred congenitala, ci dobandita in atatia ani de huzur si desantare a neoliberalismului care le-a oferit doar lipsa animalica de cultura si bun simt si le-a cerut doar sa atace si sa dezorganizeze, sa conteste fara nici o baza rationala, doar pentru a putea trai. Se pare ca instinctul de conservare a acestor nulitati fara cauza incepe sa se faca auzit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *