Skip to content
Politică

Scandal uriaș la Antena3 între Mihai Gâdea și Mihăiță Calimente

Realizatorul Tv Mihai Gâdea a solicitat, în cadrul emisiunii de miercuri seara, de la Antena 3, intervenția unui membru al Comisiei SIE din Parlament, pentru a cere o opinie cu privire la afirmațiile președintelui Traian Băsescu despre subiectul Victor Ponta – ofițer acoperit SIE, potrivit dcnews.ro.

În acest context, Mihăiță Calimente, deputat PNL și șef al Comisiei SIE, a fost sunat pentru a comenta pe această temă.

Conversația dintre cei doi a degenerat însă și a început un mare scandal. Când Mihai Gâdea l-a întrebat pe liberal dacă face parte și din Comisia de Siguranță Națională, Mihăiță Calimente a spus că nu există așa ceva, iar Mihai Gâdea i-a închis telefonul.

Ulterior, după ce a demonstrat că există o astfel de comisie, Mihai Gâdea a cerut să fie sunat din nou șeful Comisiei parlamentare SIE.

„Să fie sunat domnul Alimente!”, a spus moderatorul, care i-a greșit intenționat numele deputatului PNL.

„Domnule Mihăiță, sunteți consumator ca Traian Băsescu? Sunteți obosit?”, a întrebat moderatorul până când Calimente a intrat din nou în direct.

Mihai Gâdea i-a arătat acestuia că există în Parlament Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din care Mihăiță Calimente chiar face parte. A urmat un schimb de replici dure între cei doi, iar Mihăiță Calimente l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă este inchizitor și i-a cerut să facă asta acolo unde s-a pregătit, „în cultul unde sunteți pastor”.

Gâdea i-a spus deputatului că duce discuția într-o zonă care nu are legătură cu subiectul și i-a transmis este „slab pregătit”, după care i-a închis telefonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *