Skip to content
Politică

Scandal la CSM în cazul judecătoarei Camelia Bogdan. Ce decizii s-au luat

Scandal la CSM în cazul judecătoarei Camelia Bogdan, după ce s-a luat decizia ca aceasta să fie cercetată disciplinar de Inspecția judiciară.

Mai mult, decizia a fost luată, pentru că există indicii că aceasta ar fi încălcat legea atunci când a participat la un seminar plătit de Ministerul Agriculturii, în perioada în care judeca dosarul Telepatia, în care instituţia era parte vătămată, informează Antena3.ro

Totodata, în timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister.

La doar câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Ulterior, judecătoarea Camelia Bogdan a fost audiată în plenul CSM, după ce a depus o cerere de apărare a reputației profesionale în scandalul banilor primiți de la Ministerul Agriculturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *