Skip to content
Sport

Scandal la Dinamo: Soția lui Hanca ar fi fost agresată de fani; jucătorul vrea să plece

Mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a anunţat că vrea să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce soţia sa ar fi fost agresată de fanii dinamovişti la meciul cu Astra.

 „Înţeleg că soţia lui Hanca a fost agresată fizic, aşa am înţeles, am vorbit puţin cu el la telefon, era preocupat să o liniştească pe soţia lui. Aşteptăm să treacă această noapte, să ne liniştim şi vom discuta mâine. Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat, dacă e aşa cum spune el, lucrurile sunt extrem de grave. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, este inacceptabil, indiferent  de situaţie, de oricine”, a declarat Alexandru David, preşedintele CA al FC Dinamo, la Digisport.

Conform telekomsport.ro, după unicul gol al lui Dinamo, înscris chiar de Hanca, soţia sa Andreea a intrat în conflict cu fanii dinamovişti, care ar fi agresat-o.

 Hanca a anunţat că vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo şi a plecat de la stadion alături de soţie, separat de echipă.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru Astra au marcat Llullaku ‘7, Buş ’36, Gheorghe ’68 şi Roşu ’71, iar pentru Dinamo a înscris Hanca ’77.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *