Skip to content
Politică Sport

SCANDAL la Dinamo – Suporterii cer demisia preşedintelui. Nici Negoiţă nu a scăpat de furia fanilor

" "

Suporterii echipei Dinamo cer demisia preşedintelui Alexandru David, pe care îl consideră vinovat de parcursul slab al formaţiei şi pentru plecarea directorului general Ionel Dănciulescu, favoritul galeriei “alb-roşii”. Mai mulţi ultraşi dinamovişti au venit luni dimineaţa la stadion, unde au afişat două banere cu caracter injurios la adresa lui David şi a patronului Ionuţ Negoiţă, pe care îl acuză de faptul că vinde prea mulţi jucători.

Suporterii au ales să vină la stadion exact în timpul conferinţei de presă în acre era prezentat noul antrenor al echipei, Claudiu Niculescu, cel care l-a înlocuit în funcţie pe Florin Bratu.

" "
" "

“Davide, pleacă, Davide!”, au scandat cei aproximativ 20 de fani prezenţi la stadion, dar şi injurii la adresa celor doi. Ultraşii şi-au arătat însă susţinerea pentru Ionel Dănciulescu, dar şi pentru antrenorul Claudiu Niculescu.

”A fost decizia lui Dănciulescu să plece, am discutat ore întregi cu el să-l fac să se întoarcă. Dănciulescu a plecat pentru că aşa a dorit el, a propus o pauză şi o are. Uşa la DInamo nu este încuiată, el a ales să o închidă şi a plecat. Vom vedea zilele următoare dacă vom numi pe altcineva în această funcţie”, a declarat preşedintele Alexandru David în conferinţa de presă de prezentare a lui Niculescu.

La finalul întâlnirii cu ziariştii, Niculescu a fost chemat de suporteri cărora tehnicianul le-a strâns mâinile.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *