Skip to content
Politică

Scandal la Primăria Capitalei pe cabinetele medicale şcolare

www.spoilertv.com

Scandal la Primăria Capitalei pe banii pentru cabinetele medicale şcolare.

Astfel, consilierii USB s-au plâns, în cadrul ședinței organizate la Primăria Capitalei că suma de 3 milioane de euro alocată de Gabriela Firea pentru cabinetele medicale şcolare este prea mare.

Trei milioane de euro a alocat Municipalitatea, la iniţiativa primarului general Gabriela Firea, pentru începerea unui program prin care vor fi dotate, igienizate şi modernizate aproximativ 600 de cabinete medicale şi stomatologice din şcolile din Bucuresti.

CITIȚI ȘI: Primăria Capitalei investește 3 milioane de euro în sănătatea bucureștenilor

Propunerea a fost, insa, primită cu scandal de oamenii lui Nicuşor Dan care au acuzat că propunerea nu este destul de bine fundamentată

În replică, Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook câteva ore mai târziu. „Consilierii USB au votat impotriva acestui proiect, aratand ca nu le pasa de copiii din Bucuresti. Explicatii li s-au dat dar nu au vrut sa tina cont de ele.”, a scris primarul general al Capitalei.

Proiectul a trecut până la urmă, cu 36 de voturi pentru şi 13 împotrivă.

Nu doar suma alocată cabinetelor medicale din şcoli a încins spiritele la şedinţa Consiliului General al Capitalei. Consilierii USB, în frunte cu Nicuşor Dan, au fost nemulţumiţi şi din cauză că  propunerile de pe ordinea de zi a şedinţei le-au fost comunicate mult prea târziu.

„Nu se poate să ni se vină cu cinci propuneri cu două minute înainte de şedinţă. Nu se poate! Trebuie să citim, să votăm în cunoştinţă de cauză” a susținut liderul USB.

Nicușor Dan a intervenit în direct la B1TV și a oferit explicații pentru deciziile grupului său din Consiliul General. Acesta s-a plâns că cele 5 proiecte de hotărâre au fost aduse cu puțin înainte de începerea ședinței, și chiar dacă sunt există subiecte cu care erau în principiu de acord, ele terbuie întâi să ajungă în comisii unde să fie studiate corespunzător.

Despre votul privind banii pentru cabinetele medicale școlare, acesta a precizat că „ceea ce noi așteptăm este ca directorul de la administrația spitalelor din municipalitate să spună exact care e situația și necesitățile și să vină cu un proiect de buget sub care să votăm în cunoștință”

1 comentariu la “Scandal la Primăria Capitalei pe cabinetele medicale şcolare

  1. Eu sint de acord cu cei 13 consilieri generali ai USB si mai ales cu Domnul Presedinte Nicusor Dan. Trebuie fiecare propunere a Primåritei General (exprimare corecta d.p.d.v. gramatical) a Capitalei Gabriela Firea sa fie analizata in comisii o perioada scurta de timp de maxim 2 ani dupa care trebuie facut un referendum national pentru a fi siguri ca voturile usb sint date in cunostinta de cauza pierduta. Ce cautati voi må acolo unde se iau decizii deosebit de bune pentru sanatatea copiilor, elevilor si studentilor din capitala?.
    Continuati baieti si fete de la USB – dar mai rasfirati – si scorul de la capitala va fi o amintire urita, dar urita de tot pentru votantii vostrii. Succes in activitatea de contestare in sens de bataie de joc a tuturor trebuintelor firesti a multor locuitori din capitala.
    Atentie daca va comportati in continuare asa sa nu fiti surprinsi ca atunci cind mergeti pe jos acum in noiembrie dupa voturi sa primiti de la bucuresteni in cap ouå clocite fructe putrezite si ceva legume care nu au fost aruncate la gunoi. Wow! ce frumusete de filmulete care vor avea sute de reluari pe toate tv-urile din Romania. Si atunci sa vedeti procente negative in toata tara la parlamentare. Atentie mare! Sa va fie frica de ura bucurestenilor!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *