Scandal la protestul transportatorilor și fermierilor de lângă București. Protestatarii au vrut să blocheze circulația

Sursă foto: Captură video

Scandal la protestul transportatorilor și fermierilor de la marginea Capitalei. Jandarmii au intervenit după ce mai multe persoane au vrut să blocheze circulația pe ambele sensuri. Protestatarii se delimitează de grupul care a provocat agitație în Afumați și suspectează că au fost trimiși acolo să creeze haos.


Totul a început după ce câțiva protestatari au ieșit în stradă și au întins un drapel al României care a blocat toată circulația, ei oprind ambele sensuri de mers, în condițiile în care spre București se circula deja doar pe o bandă, iar timp de câteva momente a fost oprită complet.

Jandarmii și polițiștii au rămas pe marginea străzii pentru a se asigura că nu vor mai fi astfel de episoade.

Un grup de protestatari a început să strige „Jos Guvernul, jos Marcel Ciolacu”

Ulterior, un alt grup de protestatari s-a strâns și a început să strige „Jos Guvernul, jos Marcel Ciolacu”.

După aceea, cei de la Jandarmerie au încercat să liniștească apele și să le explice situația, însă au strigat la ei să-i lase în pace, fiindcă nu fac nimic rău.

După aceste conflicte, au fost câțiva fermieri și transportatori care au ținut să transmită un mesaj, că se delimitează clar de cei care au creat conflictul în Afumați și îi suspectează că au fost trimiși politic, pentru a crea haos în zona de proteste, cu atât mai mult cu cât, spun ei, au refuzat să meargă la protestul autorizat de Nicușor Dan, din Piața Constituției, pentru că nu au vrut să se asocieze cu niciun partid politic.

În prezent s-a revenit la situația și atmosfera din prima parte a zilei, iar oamenii ascultă muzică românească, flutură steagurile și își strigă nemulțumirile.

Ei au mai spus că nu pleacă de acolo până nu le vor fi respectate toate cele peste 70 de revendicări, precum reducerea polițelor RCA și recuperarea unui procent din acciza la combustibil.

În prezent, sunt și filtre ale poliției, care nu le permit să treacă cu utilajele spre Capitală.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: