Skip to content
Politică

Scandal la sediul PRM. Lidia Vadim, agresată

cvbj.biz

Scandal uriaș la sediul PRM din Capitală, acolo unde are loc prima ședință de după alegerile parlamentare din decembrie. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, a fost dată afară de la şedinţa Biroului Permanent al partidului. Partidul, care ar trebui să se pregătească pentru viitorul congres, este divizat și au apărut acuzații grave la adresa actualei conduceri care asigură interimatul.

Am ajuns la sediu, unde domnul președinte interimar Adrian Popescu, împreună cu domnul Florin Simion care nu are nicio calitate în acest partid, și cu câțiva din echipa dumnealui, stăteau la ușă ca doi polițiști și stabileau cine să intre și cine să nu intre în sediu. S-a ajuns chiar și la violență fizică. Președintele filialei PRM București a fost îmbrâncit de domnul Popescu și a fost obligat să iasă afară din sediu. Domnul Popescu se comportă ca și cum aceasta ar fi proprietatea dumnealui. Până la urmă, cu ajutorul președinților de filiale, care erau în sală și nu știau ce se întâmplă afară, am reușit să intru pentru că l-au constrâns pe domnul Popescu să mă lase să intru în sediu”, a explicat Lidia Vadim, conform b1.ro.

Eu susțin excluderea domnului Popescu din partid din cauza eșecului la ultimele două alegeri, cele locale și cele parlamentare, din cauza faptului că acționează în mod nestatutar și susțin crearea unei echipe care să organizeze congresul din martie”, a mai spus fiica cea mare a lui Vadim Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *