Skip to content
Societate

Scandal la „Târgul de Fete” de pe Muntele Găina. Şase bărbaţi, amendaţi după ce s-au certat şi înjurat

Jandarmeria Alba

Prima zi a Târgului de Fete de pe Muntele Găina s-a desfăşurat fără incidente majore, doar nouă persoane fiind sancţionate contraventional de jandarmi. Pe munte au urcat circa 3.000 de persoane pentru a participa la manifestări.

Echipajele de jandarmerie i-au depistat pe cei care sunt suspectaţi că au incendiat involuntar o stână abandonată. Aceştia au lăsat focul nesupravegheat ceea ce a dus la incendierea a două construcţii vechi din lemn.

Duminică, 17 iulie, la ora 02.00, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani, toţi din judeţul Bihor, s-au certat şi s-au înjurat, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul excesiv de alcool, notează adevarul.ro.

Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a prevenit escaladarea violenţei şi a prevenit apariţia unor vătămări corporale. Iniţiatorul scandalului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 250 de lei, iar ceilalţi cu avertisment scris.

De asemenea, un părinte a fost amendat cu 250 de lei pentru că nu şi-a supravegheat corespunzător copilul minor, iar acesta, împreună cu doi prieteni, a incendiat un adăpost sezonier de animale. Prietenii minorului, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 250 de lei, pentru instigarea şi participarea la acţiunile minorului.

Totodată, în acest caz, a fost întocmit un proces verbal de sesizare sub aspectul susceptibilităţii săvârşirii infracţiunii de distrugere, care a fost înaintat poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *