Skip to content
Politică

SCANDAL la un liceu din Galați. Directorul, acuzat de trafic de minori

www.spoilertv.com

Scandal de amploare la un liceu din județul Galați.

Astfel, profesor de matematică şi director al unui liceu privat din Galaţi, Marin Coman (82 de ani), a fost acuzat de o elevă că i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu el pentru a o trece clasa.

Profesorul de la liceul care îi poartă numele este judecat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de persoane şi trafic de minori, potrivit Adevarul.ro

„Marin Coman a pretins direct şi pentru sine lui P.V.P, elevă la Liceul «Marin Coman», să întreţină lunar raporturi sexuale, promiţându-i în schimb că îşi va exercita influenţa pentru a-i determina pe profesori să o treacă la disciplinele studiate de ea, dar şi să o scutească de plata taxelor şcolare“, au explicat procurorii DIICOT.

Marin Coman nu a oferit nicio declaraţie despre acest incident din cauza stării lui de sănătate instabile, însă fiul său a explicat mai bine situaţia.

„Încercăm să obţinem disjungerea dosarului. Şi-a recunoscut vinovăţia la procuratură. E ca şi cum are loc un cutremur şi treci şi tu pe acolo cu maşina, dar te iau şi pe tine la întrebări. A fost doar o intenţie, pentru că nu s-a concretizat. Aşa este când intri pe tot soiul de site-uri“, a declarat Claudiu Coman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *