Skip to content
Politică

Scandal la vârful PSD pe rezultatele din primul tur. Se lasă cu sancțiuni?

Reproșuri la vârful PSD. Unul dintre liderii de marcă ai social-democraților îi reproșează unui ministru că nu s-a mobilizat suficient pentru turul I al alegerilor prezidențiale.

Lia Olguța Vasilescu se arată extrem de supărată că Ardealul a pierdut, afirmând că Ioan Rus nu este deloc un bun organizator.

„Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde”, a afirmat Lia-Olguţa Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

Ea a mai spus că Ioan Rus nu este deloc un bun organizator. „Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid”, a adăugat Lia Olguţa Vasilescu, menţionând că acum nu se pune problema de sancţiuni, deoarece este campanie electoarală.

„Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală”, a spus Vasilescu.

Ea a mai arătat că problema în Ardeal este că slaba organizare, adăugând că „nu este important să ai preşeidnte, vicepreşedinte organizatoric, ministru sau cine ştie ce altă funcţie, trebuie să fie o persoană care ştie cum se face munca organizatorică”.

„La mine în Craiova de exemplu sunt 178 secţii de votare şi 178 de organizaţii cu minim 20 de membri, practic ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu PSD sau cu alt partid. Mă îndoiesc că fac acelaşi lucru în zona Ardealului, nu este asta de ieri de azi, asta este dintotdeauna”, a mai spus Vasilescu.

1 comentariu la “Scandal la vârful PSD pe rezultatele din primul tur. Se lasă cu sancțiuni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *