Skip to content
Coronavirus

Scandal la ”Victor Babeș”: Pacienții infectați cu coronavirus vor să plece cu forța din spital. ”Chemăm jandarmii de 2-3 ori pe zi”

Inquam Photos / Virgil Simonescu
" "

Pacienţii de la Spitalul Victor Babeş infectaţi cu SARS-COV 2 vor să plece din spital. Pentru că cei mai mulți nu au simptome, nu înţeleg de ce trebuie să rămână internați. Managerul unităţii medicale a declarat sâmbătă dimineață la Digi24 că, uneori, medicii sunt pe punctul de a chema forţele de ordine pentru a-i împiedica pe pacienți să părăsească spitalul. Dintre cei diagnosticați cu COVID-19, 240 sunt asimptomatici.

”Din cei 290 de internați, peste 240 nu au simptome și avem niște probleme îngrozitoare, trebuie să chemăm de 2-3 ori echipele de intervenție ale Jandarmeriei, pentru că vor să părăsească spitalul deși sunt încă pozitivi. Cu atragerea atenției că apar organele de ordine și li se va face plângere, pentru că pleacă din spital și riscă să împrăștie infecția, numai așa îi liniștim”, a spus Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș, la Digi24.

Managerul Spitalului Victor Babeș a mai spus că medicii au un moral bun, dar că peste problema coronavirusului „se adaugă presiunea și amenințările unor domni sau doamne care întreabă: ”De ce trebuie să stăm în spital? Nu am nimic, mă ții aici pe o mâncare de spital fără un strop de întăritor, ca să nu folosesc termeni care ar putea fi folosiți ca reclamă indirectă”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *