Skip to content
Politică

Scandal monstru. PSD acuză ACL că încearcă să cumpere voturi cu 50 de lei

Acuzațiile de fraudare a alegerilor se întețesc odată cu apropierea orei la care urnele se vor închide.

PSD acuză ACL că încearcă să cumpere voturile studenților din complexurile studențești Regie și Grozăvești pentru suma de 50 de lei.

Deputatul Mihai Sturzu, atrage atentia asupra unor incercari de fraudare a votului in complexurile studentesti Regie si Grozavesti. Acesta afirma ca exista indicii solide cu privire la fapte penale savarsite de membri ai ACL, care cumpara voturile studentilor pentru sume cuprinse intre 50 de lei si 100 de lei.

„Avem indicii solide ca ACL cumpara voturi in complexurile studentesti Regie si Grozavesti din Bucuresti. Sunt persoane care au declarat ca acesta este motivul pentru care la sectiile de votare de acolo s-au format cozi foarte mari, deoarece studentii sunt scosi masiv la vot contra unor sume de bani cuprinse intre 50 si 100 de lei.

Fac un apel catre toti tinerii din Romania sa nu cedeze acestor tentatii si sa-si exercite cinstit dreptul la vot. Parintii nostri nu au luptat in decembrie 1989 pentru ca noi, astazi, sa ne vindem votul. Nu aceasta este solutia pentru a avea o tara mai buna. In acelasi timp, solicit organelor abilitate de lege sa verifice veridicitatea acestor informatii si sa ia masurile necesare”, a declarat Mihai Sturzu, presedintele TSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *