Skip to content
Politică

Scandal pe rectificarea bugetară. PSD a confiscat interesul naţional?

Scandal pe rectificarea bugetară recent anunţată de Guvern. Partidul Social Democrat (PSD) a confiscat interesul naţional?

Într-un comunicat trimis, joi, Psnews.ro, vicepreşedintele PNL Alin Tişe acuză PSD că este un partid comunist care se pregăteşte de alegeri, dând, astfel, de înţeles că rectificarea bugetară ar avea un caracter electoral.

„Interesul național a fost confiscat de PSD, un partid cu un comportament retrograd și comunist. Rectificarea bugetară decisă de PSD și Dragnea a fost făcută la partid, netransparent. Rectificarea propusă de guvernul Ponta sacrifică dezvoltarea acestei țări. PSD este un partid comunist, doar comuniștii considerau că averea țării aparține partidului și că partidul decide tot și toate.

În loc să guverneze, PSD se pregătește de alegeri.

Guvernul socialist trebuia să depună de ceva timp proiectul de buget pentru anul următor. Aceasta trebuia să fie prioritatea lor. Să ne spună ce vor face cu banii economisiți ca urmare a lipsei de proiecte de dezvoltare, cu cei proveniți din taxa de drum sau cu banii rămași la buget ca urmare a șmecheriilor făcute prin modificarea listei de medicamente compensate”, tună şi fulgeră fostul PDL-ist Alin Tişe.

Deputatul de Cluj cere guvernului PSD să ne spună „cum vor face anul viitor și autostrăzi care nu se surpă, cum vor construi spitale și școli noi, cum vor susține investițiile sau cum vor proteja ceea ce a mai rămas din avuția națională”.

„Cum vor face tot ceea ce nu au făcut în ultimii ani? În schimb, socialiștii ne oferă un dezastru pentru dezvoltarea acestei țări.

Cât privește «rectificarea», din păcate, «direcția strategică» trasată de Dragnea pentru Ponta nu are nicio legătură cu interesul național. Acesta a fost demult uitat. Fiecare zi cu guvernul PSD înseamnă pentru România subdezvoltare, sărăcie și șomaj. Schimbarea acestui guvern a devenit o obligație a PNL în interes național”, mai scrie Tişe.

1 comentariu la “Scandal pe rectificarea bugetară. PSD a confiscat interesul naţional?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *