Skip to content
Politică

Scandal pe șefia Camerei Deputaților. Zgonea, supărat-foc: „Nu voi permite acest jihad!”

Scandal pe șefia Camerei Deputaților, după ce Valeriu Zgonea a fost exclus din Partidul Social Democrat (PSD).

Astfel, PSD a cerut revocarea lui Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, iar Zgonea cere conducerii Camerei respingerea solicitării PSD, acuzând că dorința unora de a avea funcții prin tertipuri ilegale.

„Suntem in faza a doua – dorinta unora de a avea functii in stat prin tertipuri ilegale. Ati aflat in sedinta celebrului grup parlamentar, ati vazut-o pe surse, astazi au incercat sa-si nege propria decizie si sa revoce presedintele Camerei Deputatilor. Scopul, acelasi. Sa modifice pe repede-inainte legile anti-justitie. Din pacate, regulamentul Camerei spune foarte clar. Nu e vorba de mine, e vorba de ce am facut in ultimii 4 ani de zile. Ma voi bate cu cei care formati in grupuri de interese doresc sa modifice legile penale in interesul lor. 

Comitetul a fost convocat ad-hoc la cererea celor minim 4 parlamentari care apartin BPN. Exista ca marturie decalratia secretarului general al PSD pentru faptul ca Zgonea a fsot exclus. Daca esti exclus, devi deputat neafiliat. Fac orice si aici si mai jos ca sa puna mana pe functii. Acest tip de social-democratie trebuie sa dispara din Parlamentul Romaniei si ma voi bate pana la capat cu cei care cred ca pot ocupa aceasta functie. Daca cumva te supara codul rutier, il schimbi si pe acela in interes personal. 

Cel mai periculos in viata e sa-ti puna altii in gura cuvinte si demnitatea functiei. In statutul PSD excluderea e de indata. Chiar daca tu contesti, esti exclus iar daca cumva vei castiga mai tarziu vor hotari ei daca te mai pun in functie. Legalitatea va ramane in Parlamentul Romaniei atat timp cat voi fi presedinte. (…) Odata exclus mi-am pierdut toate calitatile. Nu am comentat. Cum poate fi cineva dat afara dintr-un partid pentru delict de opinie? Dar decizia e decizie. Nu voi permite acest jihad anti-jusitie, cat timp sunt in aceasta functie”, a declarat Valeriu Zgonea.

1 comentariu la “Scandal pe șefia Camerei Deputaților. Zgonea, supărat-foc: „Nu voi permite acest jihad!”

  1. Cand arunci cu zoaie in propriul tau partid, oricare ar fi el, nu se cheama ca avem de-a face cu un delict de opinie mai, fratele lui Mihai Viteazu ! Delict de opinie e in capul tau ! Cand faci acuzatii de o asemenea gravitate, ca si cand toti ceilalti colegi ai tai de partid ar fi numai banditi care se tem de justitie, iar tu esti alba ca zapada calare pe buzduganul dreptatii absolute, aia e insulta, penibilule ! Insulta adusa celor care te-au pus in functie si te-au sustinut cu toate mizeriile si prostiile pe care le-ai scos prin viu grai de atatia ani incoace. Dar cum toate au o limita, fie si de suportabilitate a colegilor, daca nu de bun simt al tau, eu zic sa te duci invartindu-te dupa Geoana si Vanghelie. Parerea mea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *