Skip to content
Politică

Scandal Șerban Nicolae-Chichirău. Hilde Brandl: Am crezut că are ceva cu mine

Facebook/Hilde Brandl

Reacție în rândul liberalilor, pe Facebook! În urma scandalului dintre senatorul PSD Șerban Nicolae și deputatul USR de Iași Cosette Chichirău, liberala Hilde Brandl iese la rampă!

În acest sens, printr-o postare pe contul personal de Facebook, aceasta menționează că l-a cunoscut „prima dată- pe senatorul PSD- în campania electorală de anul trecut, când a avut „onoarea” de a fi jignită  în aproape fiecare emisiune în care au fost împreună”.

Iată postarea liberalei Hilde Brandl:

„Cred că v-am mai spus asta, însă revin. Pe lângă hoția, incompetența și reau-credință a unor pesediști, aceștia mai vor să și arate că sunt niște persoane necivilizate, care se comportă și care vorbesc ca niște infractori de drept comun.

Un exemplu clasic în acest sens este chiar domnul Șerban Nicolae.

L-am cunoscut prima dată în campania electorală de anul trecut, când am avut „onoarea” de a fi jignită de domnia sa în aproape fiecare emisiune în care am fost împreună.

Am zis ok, poate are omul ceva cu mine. Poate nu-i place numele meu, poate nu-i place de fața mea. Dar de unde? Comportamentul huliganic și golănesc este deja o marcă înregistrată.

Vă spun foarte sincer. Mă doare când văd astfel de oameni în Parlament, mă doare când astfel de oameni fac legi pentru români.

Eu nu cred că românii sunt așa. Și chiar cred că merităm mai mult. Pentru asta însă, trebuie să facem ceva. Pentru că altfel, aceste persoane vor reuși să murdărească tot în jurul lor, începând cu Parlamentul și terminând cu România.
Și nu avem voie să-i lăsăm!”.

1 comentariu la “Scandal Șerban Nicolae-Chichirău. Hilde Brandl: Am crezut că are ceva cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *