Skip to content
Politică

Scandal sexual cu edilul Buzăului. PSnews nu publică filmul trimis în redacție

" "

Marți seară a ajuns în spațiul public un filmuleț care îl prezintă pe primarul municipiului Buzău într-o situație compromițătoare. Deși filmul a fost distribuit și în redacția PSnews.ro, din motive care țin de deontologia redacțională, dar și pentru faptul că site-ul PSnews.ro este accesibil si persoanelor cu vârste sub 18 ani, am optat să relatăm știrea fără a publica imaginile video.

Constantin Boşcodeală ar fi fost surprins într-o cameră de hotel în timp ce întreținea relații sexuale cu două tinere, imaginile compromiţătoare fiind distribuite, marţi seară, în mailurile mai multor redacţii de ziar.

" "
" "

Pe filmuleţul de 15 minute, ce pare a fi înregistrat în anul 2012, edilul buzoian apare în compania a două tinere, într-o cameră de hotel. Din conversaţia întreţinută de politician reiese că una dintre fete îi este cunoştinţă mai veche.

În partea a doua a înregistrării, personajele apar întreţinând relaţii sexuale. Veridicitatea imaginilor este incertă, însă la prima vizionare asemănările sunt izbitoare. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse.

Răzbunare sau atac politic în an electoral filmul, despre care mai bine de trei ani nu s-a știut nimic, a fost lansat doar câteva luni înainte de alegerile locale şi parlamentare, cel mai probabil cu scopul de a-l compromite pe Boşcodeală şi a-l scoate pe linie moartă din politică.

Amplasarea a cel puţin două camere video în spaţiul care avea să găzduiască întrunirea amoroasă demonstrează că totul a fost planificat. Filmul a fost livrat gata montat.

Constantin Boşcodeală are 54 de ani, este căsătorit şi are trei copii din două căsnicii. Conduce primăria Buzău de aproape două decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria oraşului Buzău. A fost preşedinte al PSD Buzău până în toamna anului trecut când, din cauza problemelor în justiţie, a renunţat la funcţie.

Boşcodeală a fost acuzat de abuz în serviciu, în două dosare de cercetare penală, în ultimul dintre acestea fiind condamnat, de prima instanţă, la cinci de ani de închisoare. Primarul Buzăului a făcut apel şi speră să fie achitat, deoarece consideră că i s-a făcut o mare nedreptate, informează adevarul.ro.

" "

1 comentariu la “Scandal sexual cu edilul Buzăului. PSnews nu publică filmul trimis în redacție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *