Skip to content
Politică

Scandal sexual în familia regală britanică

Prinţul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, este implicat într-un scandal în Statele Unite, fiind suspectat că ar fi abuzat sexual de o minoră, acuzații respinse de reprezentanții Palatului Buckingham, informează Sky News.

Numele prinţului Andrew, duce de York, fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi al prinţului Philip şi fratele mai mic al prinţului Charles, apare în documente judiciare ale unei instanţe din statul Florida, referitoare la situaţia omului de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al prinţului, condamnat la 13 luni de închisoare pentru relaţii cu prostituate minore.

" "

Potrivit tabloidului Daily Mail, o femeie susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew de trei ori. Femeia a declarat, sub protecția anonimatului, că a fost „forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul britanic în timp ce era minoră”, la Londra, New York şi pe o insulă privată din Caraibe.

Palatul Buckingham a respins acuzaţiile. „Aceste informaţii au legătură cu proceduri judiciare civile de lungă durată care au loc în Statele Unite, iar prinţul Andrew nu este parte a vreunui proces. În acest context, nu vrem să face comentarii detaliate. Totuşi, pentru evitarea oricărui dubiu, orice sugestie referitoare la acte indecente cu minori este total falsă„, a comunicat Palatul Buckingham, potrivit sursei citate.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *