Skip to content
Politică

Scandal uriaș în culisele PNL înainte de votul pentru MRU. Ce le reproșează Blaga vechilor liberali (surse)

Votul privind nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe aprinde spiritele şi în PNL, deşi se credea că va scinda coaliţia de guvernare, după ce UNPR a anunţat că va susţine propunerea preşedintelui Klaus Iohannis.

Surse politice citate de România TV susţin că Vasile Blaga, copreşedinte PNL, s-a certat cu lideri ai parlamentarilor care reprezintă vechiul Partid Naţional Liberal, cărora le-ar fi reproşat că nu au mobilizat oamenii să vină la Parlament pentru a asigura cvorumul la votul privind nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

Parlamentarii din vechiul PNL ameninţă, la rândul lor, că vor da un vot negativ lui MRU, chiar dacă acesta este numit de preşedintele Klaus Iohannis.

Astfel, nu este exclus ca, deşi UNPR a anunţat că va susţine numirea lui Ungureanu la SIE şi intenţia de a sprijini strategia de securitate naţională a preşedintelui Iohannis, votul să aducă surprize, susțin cei de la rtv.net.

Reamintim că PSD și ALDE au anunţat că va boicota votul.

Citește și: EXCLUSIV Calculele de ultimă oră din PNL. Pe ce prezență mizează liberalii la votul pentru MRU: ”E la limită. Sunt câțiva liberali care vor vota împotriva”

1 comentariu la “Scandal uriaș în culisele PNL înainte de votul pentru MRU. Ce le reproșează Blaga vechilor liberali (surse)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *