Skip to content
Politică

Scandal uriaș într-o emisiune televizată între Vadim Tudor și un lider PNL

Președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, s-a enervat după ce un lider liberal a dezmințit că tabăra Iohannis l-a sunat pe „tribun” pentru negocieri în vederea turului II de la prezidențiale.

Corneliu Vadim Tudor a declarat că a fost sunat de reprezentanți ai PSD, dar și de cei ai ACL, lucru negat de liberalul Teodor Atanasiu, prezent în studioul România TV, alături de liderul PRM. Vexat că a fost acuzat de minciună, Vadim Tudor s-a ridicat și a vrut să părăsească studioul, informează dcnews.ro.

CV Tudor: Eu mint, dle Atanasiu?

Atanasiu: Spuneți un nume de la ACL care v-a sunat?

CV Tudor: Ai întâlnit oameni de caracter în viața dumitale? Eu am caracter. Aș dori să nu mai facă glume proaste. Dle Atanasiu, vorbești cu Vadim Tudor, finalistul alegerilor prezidențiale din 2.000, că dacă fac eu pamflet cu dumneata cazi cu scaunul.

Câteva minute mai târziu, când Atanasiu vorbea despre politicieni cumpărați, fără să facă vreo trimitere la CV Tudor, liderul PRM s-a supărat. Vadim Tudor a început să țipe și să bată cu pumnul în masă, insistând că nu a fost cumpărat.

CV Tudor: Cu ce m-ați cumpărat pe mine d-le Atanasiu? Ce legătură are cu liberalismul dl Atanasiu care aruncă cu insulte în stânga și-n dreapta? Cine m-a cumpărat pe mine? Nu ți-e rușine?

Atanasiu: N-am spus că ați fost cumpărat.

CV Tudor: Vadim Tudor cumpărat de cineva? Termină cu aberațiile astea. Nu ți-e rușine? Mă insulți pe mine? Așa pierdeți tot. N-aveți legătură cu Brătienii.

1 comentariu la “Scandal uriaș într-o emisiune televizată între Vadim Tudor și un lider PNL

  1. Atanasiu uita probabil ca in 2004, in turul al II-lea, l-a avut aliat pe V.C. Tudor in lupta de a-l unge pe Basescu presedinte. Si l-au uns. Atunci Vadim era bun, domnule Atanasiu ? Pareai un tip rezonabil, dar nu esti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *