Scandal uriaș la Primăria Popești-Leordeni. Acuzații grave la adresa primarului Petre Iacob

Sursa foto: Petre Iacob

Scandal uriaș la Primăria Popești-Leordeni. Primarul Petre Iacob este acuzat de unul dintre consilieri că a sustras anexele 1-8 ale noului PUG.

Facem precizarea că însușirea, folosirea sau traficarea de către un funcționar public în interesul său sau al altuia de documente publice pe care le gestionează sau le administrează, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și cu interzicerea executării dreptului de a ocupa o funcție publică .

„Surpriză mare și scandal la fel de mare la ședința CL Popești Leordeni din data de 26.01 2024 când urma să fie votat noul PUG al orașului Popești Leordeni și acest vot nu a putut să mai fie adoptat .

Primarul Petre Iacob retrage de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind aprobarea noului PUG al orașului pe un motiv inexplicabil : lipsa anexelor 1- 8 ale acestui nou PUG.

În acest nou PUG al orașului sunt prevederi care încurcă evident interesele imobiliare de ani de zile, extrem de vizibile ale primarului ,ale familiei sale și ale grupului de interese din jurul acestuia”, potrivit jurnaliștilor de la gsnews.ro

Mai ai mult, noul PUG prevede oprirea unui focar de poluare pentru cetățeni prin ecologizarea gropii de gunoi Glina, ceea ce încurcă interesele primarului cu poluatorii de la această bombă ecologică .

 

ședință Popești-Leordeni

„Scandalizați peste măsură, o parte dintre consilieri intervin în ședința și îl acuză în direct pe primarul Petre Iacob de sustragerea anexelor 1-8 ale noului PUG și plasarea lor într-un “sertar” pentru a nu putea fi votat în cadrul ședinței . Mai mult aceștia arată ca anexele în discuție au circulat prin primărie cu ocazia întocmirii rapoartelor de specialitate pe comisii și expunerea de motive a primarului .

În fața acestor acuzații, Petre Iacob roșu nu a reușit să articuleze nici măcar o apărare . Cazul incredibil de blocare a votării unui proiect în cadrul unei ședințe publice prin sustragere de documente chiar de primarul care l-a pus pe ordinea de zi reprezintă un caz grav atât la nivel local, central, național și chiar internațional”, mai notează sursa citată.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: