Skip to content
Politică

SCANDAL uriaș în PPDD. Acuzații de fals la adresa președintelui partidului. Se cere și schimbarea denumirii partidului

Scandalul din PPDD continuă și pare chiar să ia amploare în această perioadă. După ce în ultimele luni un număr uriaș de parlamentari au decis să părăsească partidul pentru alte formațiuni politice, în special pentru PSD și UNPR, iar în ultimele zile acest exod de membrii PPDD a cuprins și aleșii locali, în partid se cere demisia întregii conduceri.

Singurul parlamentar PP-DD de Timiș, senatorul Ioan Iovescu a precizat că va cere marți, la București demisia întregii conduceri a PP-DD, în frunte cu președintele Simona Man, precizează presa locală din Timiș.

Iovescu va cere demisiile tuturor în cadrul Comitetului Executiv Național al PP-DD ce se va desfășura marți seara, la Palatul Parlamentului.

Totul este legat un un presus fals făcut de Alice Man, președintele PPDD.

Conform jurnalistului de investigație, Ovidiu Zară, ”pentru a „stopa” plecarea din partid a consilierilor locali, județeni, primari și viceprimarii, conducerea națională a PP-DD a recurs la o miscare ilegala: toti cei care au parasit formatiunea condusa de Simona Man au fost excluși, luni, „oficial” din partid prin intermediul unei hârtii antedatata cu 10 septembrie 2014.”
”Falsul a fost confirmat de senatorul PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu, care a a declarat ca „este jenant ce se intampla”. “Eu unul nu intru în astfel de jocuri murdare. Nu o să fiu de acord să scoatem hârtii antedatate. E aiurea să vrem să ne dăm mari și tari prin falsuri”, sustine senatorul PP-DD, Ioan Iovescu”, a precizat acesta pe o pagină de socializare.

Senatorul de Timiș care cere demisia în bloc a conducerii PPDD, mai precizează că va cere și schimbarea numelui partidului.

“Voi cere demisia întregii conduceri naționale a PP-DD și schimbarea numelui partidului. Voi cere și demisia Simonei Man. Până pe 3 octombrie putem să rămânem cu aceeași denumire, dar dacă după aceea domnul Diaconescu este arestat va trebui să-l schimbăm. Nu mai are rost să se numească partidul Dan Diaconescu. Mi-aș dori ca în numele partidului să apară și cuvântul dragoste. Partidul Poporului Dragoste – Dreptate sau Partidul Poporului Dreptate – Demnitate”, a declarat senatorul PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu, pentru cei de la banatulmeu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *