Skip to content
Politică

Scandalul Bica-Udrea, în oglindă cu dezvăluirile lui Ghiță. Cu facturile pe masă

evz.ro

Scandalul excursiei Alinei Bica, alături de Elena Udrea, la Paris, e pus în oglindă cu dezvăluirile recente ale fugarului Sebatsian Ghiță. Aflată în platou la România Tv, Alina Bica a prezentat dovezile plății șederii sale la Paris.

Amintim că, pe 30 octombrie 2014, pe un site apărut peste noapte, au fost publicate mai multe fotografii în care apăreau Elena Udrea , candidată la Preşedinţia României, și Alina Bica, șefa DIICOT.

Fotografiile cu Elena Udrea și Alina Bica, surprinse împreună la Paris, au fost publicate pe un blog intitulat „Joscenzura2014”, care a și dispărut după câteva ore. La vremea respectivă, imaginile au fost preluate și comentate aprig în mass-media, Udrea și Bica fiind puse la zid. Udrea s-a apărat, spunând că fotografiile apărute sunt făcute profesionist şi că este vorba despre o acţiune de filaj, scrie evz.ro.

„Am dovezile respective pentru ca facturile le-am platit, le-am prezentat inspectiei judiciare. Am stat doua nopti la hotel. Si am o factura integrala. (…) Cineva sa se fi sesizat să se fi deschis o acțiune penala să vada cine a filat acea persoana? (..) Sunt singura ca fotografia respectiva a fost elementul oferit de presa pentru a se putea spune orice despre mine. Cred ca dumnealor  (n.r. din SRI) au fost beneficiarii produsului. Sa vina cineva sa-mi spuna ca nu exista vreo legatura intre ei și site-ul de doua ore”a precizat Bica, la România Tv.

Fosta șefă a DIICOT a afirmat că vrea o justiție egală pentru toată lumea și că îl așteaptă și pe Florian Coldea să arate dovada că excursiile nu au fost plătite de Ghiță.

CITIȚI ȘI: UPDATE Bica, despre suspendarea lui Coldea: Primul semn de normalitate EXCLUSIV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *