Skip to content
Politică

Scandalul în comisiile parlamentare la audierea miniștri. Cristina Pocora, replici acide cu un deputat PSD

Dispută aprigă între Cristina Pocora, vicepreşedintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor, şi senatorul PSD Laurenţiu Florian Coca, luni, la audierile comisiilor reunite de Muncă şi pentru Egalitatea de Şanse în care Liviu Pop a primit aviz pozitiv pentru portofoliul Dialogului Social.

Potrivit Mediafax, Cristina Pocora a explicat că liberalii au votat împotrivă, deoarece Liviu Pop are „un mandat pur politic”.

„La dumneavoastră, doamna Pocora, s-a terminat cerneala când să vă numească (…) Să lăsaţi colegii domnului ministru de la Senat, pentru că dânşii ştiu mult mai mult despre activitatea dânsului”, a spus Coca, nemulţumit de întrebările Cristinei Pocora şi ale Claudiei Boghicevici.

„Să vă fie ruşine, stimate coleg, că aveţi o asemenea abordare faţă de colegi. Asta arată abordarea PSD, văd că n-aţi scăpat de vechile metehne. Să vă fie ruşine”, a replicat Pocora, care l-a făcut „nesimţit” pe Laurenţiu Florian Coca.

Imediat, senatorul PSD i-a reproșat: „Auziţi, oare cine vorbeşte urât acum? (…) Vedeţi că jigniţi de data asta”.

Riposta Cristinei Pocora nu s-a lăsat așteptată: „V-am catalogat comportamentul dumneavoastră (…) Stimate coleg, aţi venit aici la audierea unui ministru, nu să faceţi aprecieri despre întrebările noastre. Nu e calitatea dumneavoastră să apreciaţi prestaţia noastră în această comisie”, i-a transmis Pocora senatorului PSD, care a reacționat ulterior: „V-aţi enervat rău de tot şi nu ştiu de ce. Din cauza cernelii?”.

2 comentarii la “Scandalul în comisiile parlamentare la audierea miniștri. Cristina Pocora, replici acide cu un deputat PSD

  1. Pocora e o persoana de foarte proasta calitate.Cum deschide gura ,cum se vede proasta crestere,lipsa de educatie.Nu e nevoie de nicio explicatie in plus pentru a intelege de ce astfel de oameni s-au imbarligat cu colectia de escroci si hoti de la PDL.Neam prost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *