Skip to content
Politică

Scandalul continuă în PNL. Se anunță excluderi!

Situația din PNL Cluj este una pe mai departe tensionată. Problemele dintre vechii democrat-liberalii și vechii liberali ar putea să sfârșească și cu excluderi din partid.

Astfel, PNL Cluj a decis vineri, în şedinţa Biroului Politic Judeţean (BPJ), să înceapă procedura de excludere din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan, cel de la care a pornit situația tensionată din PNL Cluj.

În şedinţa BPJ s-a aprobat iniţierea demersurilor de sancţionare a lui Mihai Seplecan pentru derapajele din ultima perioadă. Au fost 95 de voturi pentru, un vot împotrivă şi trei abţineri. Vinerea viitoare va fi convocat un nou BPJ, va fi convocat şi Seplecan pentru a i se comunica acţiunile care îi sunt imputabile şi a se putea apăra. Apoi, decizia de sancţionare care va fi luată vineri va fi transmisă Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, care va lua decizia finală”, a declarat, după şedinţa BPJ, copreşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Mai mult, Seplecan ar putea să piardă nu doar funția din partid. Potrivit Agerpres, Marius Nicoară a spus că, ‘în mod normal’ şi potrivit legilor în vigoare, Mihai Seplecan ar trebui să părăsească funcţia de preşedinte al CJ Cluj în ‘următoarele şapte zile’ şi că în locul său va fi propus consilierul judeţean Marius Mânzat (PNL).

Pe 24 septembrie, conducerea PNL Cluj a decis să-i retragă sprijinul politic preşedintelui CJ Cluj, Mihai Seplecan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *