Skip to content
Politică

Scandalul continuă în USR! Cosette Chichirău: Echipa Barna avea mijloacele de fraudare a votului intern

Inquam Photos / George Călin

Alegerile interne din USR, în urma cărora Dan Barna a fost reconfirmat președinte al partidului, au fost însoțite de acuzații de fraudă, în special din partea contracandidatului principal, Cosette Chichirău.

Președinta USR Iași îi acuză pe oamenii apropiați de Dan Barna că au avut la dispoziție mijloacele de fraudare a votului.

”Toată ziua de duminică, 1 septembrie, prima zi de vot (pentru alegerea președintelui USR – n. red.), Cătălin Drulă a avut parola de la sistemul de vot.

Putea să genereze linkuri, să genereze noi adrese de email, să suprascrie voturi, să facă ce voia el. Cătălin Drulă – om de bază în echipa Barna – a avut mijloacele să facă o fraudă națională (…) Echipa Barna avea mijloacele de fraudare a votului. Întrebarea este dacă le-au folosit. Am cerut Comisiei Electorale un audit național. Nu l-am primit. Adrian Prisnel a cerut Comisei Electorale lista cu cei care aveau acces la sistemul de vot. Nu a primit-o”, a scris Cosette Chichirău pe un grup intern de comunicare al USR.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *