Skip to content
Politică

Scandalul continuă pe tema apei potabile din Capitală. Contre între Apa Nova și compania Apele Române

Miercuri noapte, după mai bine de 12 ore în care sute sau poate chiar mii de oameni din București transmiteau mesaje din ce în ce mai alarmante prinvind calitatea apei de la robinete, Apa Nova a publicat un mesaj care mai mult încurcă lucurile decât să le deslușească.

„Administratia Nationala Apele Romane, autoritatea care asigura la nivel national administrarea apelor de suprafata si care furnizeaza apa bruta pentru tratarea in scopul potabilizarii pentru Apa Nova, nu a facut nicio informare cu privirea la poluarea cu amoniu pe raul Arges. Din preocuparea continua a companiei pentru calitatea serviciilor oferite, Apa Nova a informat cu o zi inainte, proactiv, administratia Apele Romane in legatura cu aceasta situatie”, a transmis Apa Nova, lăsând să se înțeleagă faptul că de fopt, problema n-ar fi în curtea lor.

„In mod simultan, producatorul si furnizorul de apa potabila pentru municipiul Bucuresti a monitorizat continuu parametrii de calitate a apei potabile si a intreprins toate masurile tehnice necesare pentru a mentine in limite parametrii apei potabile”, a incheiat Apa Nova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *