Skip to content
Politică

Scandalul din politică se mută în presă: jurnalist amenințat cu bătaia pe modelul Palada

stiripesurse.ro

Jurnalistul Stelian Negrea, într-o postarea pe contul personal de Facebook face acuzații grave la adresa redactorului șef de la Adevărul, Liviu Avram.

Prezenți la aceeași emisiune, Stelian Negrea a afirmat că Liviu Avram că i-ar fi spus jurnalistului că „îi pare rău că nu poate să îi facă ce a făcut Palada”, potrivit postării de pe pagina de Facebook

Cel mai mult ma incanta ca dupa ce s-a incheiat emisiunea Jocuri de putere cu Rares Bogdan redactorul sef de la Adevarul, Liviu Avram, mi-a spus chiar in platou ca „cel mai mult ii pare rau ca nu poate sa-mi faca ce-a facut Palada”.

In toata emisiunea le-am explicat ca in opinia mea, care poate fi gresita, DNA orbecaie in jurul lui Liviu Dragnea si asta i-a scos din minti.

Pe mine ma exaspereaza ca vorbim de cel putin 10 ani de Tel Drum, care a castigat contracte cu statul de vreo 500 milioane euro, si posibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie beneficiarul real al acestei afaceri si nici o institutie a statului roman nu a produs inca o dovada ca doar de aceea le platim cu varf si indesat.

Si chiar si in acest caz nu as da nimanui un cap in gura iar in seara aceasta nici nu as fi asteptat senin ca Gotiu.”, a postat Stelian Negrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *