Skip to content
Politică

Scandalul „Gala Bute” se resimte și în PNL? Ce spune Gorghiu despre zvonul că Predoiu ar urma să fie audiat la DNA

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă, referitor la informațiile apărute în presă cum că premierul desemnat al PNL Cătălin Predoiu ar fi fost chemat la audieri în dosarul „Gala Bute”, că angajamentul lui Predoiu nu este deloc afectat.

„Din punctul meu de vedere, angajamentul domniei sale nu este deloc afectat pentru că a deținut portofoliul justiției o mare perioada de timp. Cred ca poti sa fi implicat in orice fel de activitate, atat timp cat poti oferi toate lamuririle. Din nefericire pentru toata clasa politică, subiectul ”Gala Bute” tine capul de afis”, a precizat Alina Gorghiu.

Totodată, Cătălin Predoiu a declarat sâmbătă că nu a primit nicio solicitare de la DNA, că nu a fost citat.

„Nu, nu am primit solicitarea de la DNA, niciuna. N-am fost niciodata la DNA citat. Nu am fost citat la DNA”, a punctat în repetate rânduri Cătălin Predoiu.

Avocatul lui Rudel Obreja a declarat luni că prim-vicepreşedinte PNL, ar urma să fie chemat la DNA în dosarul Gala Bute.

1 comentariu la “Scandalul „Gala Bute” se resimte și în PNL? Ce spune Gorghiu despre zvonul că Predoiu ar urma să fie audiat la DNA

  1. Predoiu a fost descris perfect de fugarul Sima ca fiind „combinatorul sef al tuturor afacerilor de avengura dambovitene”… Deci ar fi culmea sa nu fie implicat in afacerile necurate ale Elenei Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *