Skip to content
Politică

Scandalul Malaxa continuă. Tolo: Fostul manager amenința studentele

antena3.ro

Jurnaliștul de investigație Cătălin Tolontan continuă seria dezvăluirilor despre fostul manager de la spitalul Malaxa din Capitală.

Potrivit lui Tolontan, Florin Secureanu predă Genetică la Universitatea Titu Maiorescu, însă și aici a reușit să creeze o serie de scandaluri și nemulțumiri din partea studenților.

Amuzată, una dintre fostele studente își aduce aminte doar că „era un bărbat trecut pe foaie, dar nu venea la ore”, scrie Tolontan, pe blog.

Pe 12 martie 2015, un număr de 13 oameni din Facultatea de Medicină, printre care patru medici și șase studenți, protesteastă în scris la decanat împotriva faptului că „orele de Genetică cu dl. Conferențiar dr. Secureanu nu se țin”.

Conform sursei citate, decanul i-a tăiat două luni de salariu lui Secureanu, care i-a spus că-i va plăti acest lucru. În scurt timp, decanul a plecat din școală.

„Mai rău a fost cu fetele, pe care le-a amenințat că trimite niște țigani la ușa lor!”, spun surse pentru gsp.

„Din acel moment, s-a așternut o frică rezistentă și azi, la un an de la întrebări și cînd Secureanu a rămas conferențiar.
Robi Urs, șeful de la Universitatea Titu Maiorescu, este membru într-una dintre lojile cele mai importante și prieten cu Florin Secureanu.

Gazeta a trimis documentul din 2015 către Robi Urs, jurnaliștii au fost ieri la Universitate, dar nici Robi Urs și nici facultatea nu comentează cazul conferențiarului Florin Secureanu”, scrie Tolontan, pe blog.

CITIȚI AICI ÎNTREAGA INVESTIGAȚIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *