Skip to content
Politică

Scandalul morții lui Condrea continuă: Fosta soție a patronului ar putea rămâne fără fetiță

Scandalul Hexi Pharma continuă: fosta soție a lui Condrea ar putea rămâne fără fetiță, după ce Protecţia Copilului a finalizat ancheta în urmă cu puţin timp şi a hotărât că aceasta nu poate avea grijă singură de fetița celor doi.

Potrivit România TV, concluziile arată că fetiţa nu ar trebui să rămână alături de mama ei pentru că nu ar avea un mediu propice.

Un judecător este însă cel care trebuie să decidă la cine ajunge copilul. Concluziile trase de cei de la Protecţia Copilului au fost înaintate către Tribunalul Bucureşti. Este nevoie de o ordonanţă preşedinţială dată de un magistrat pentru a se stabili unde va creşte micuţa.

Totodată, se pare că ancheta celor de la Protecţia Copilului nu a fost lipsită de scandal. Asistenţii au fost chemaţi inclusiv la şcoală în ultima zi, chiar la serbare, după ce Laura Georgescu ar fi provocat acolo un scandal pentru că nu a fost lăsată să ia copilul acasă. Probleme au fost şi acasă la fosta soţie a afaceristului care a refuzat să deschidă uşa celor de la Protecţia Copilului, iar aceştia au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul poliţiştilor pentru a putea pătrunde în locuinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *