Skip to content
Sport

Scandalul Rednic – Şumudică ia amploare. Ce i-a răspuns dinamovistul

Scandalul declaraţiilor dintre Mircea Rednic şi Marius Şumudică ia amploare. Dinamovistul a ţinut să-i răspundă fostului său coleg de echipă, care îl ironizase, spunând că arabii i-au dat cu “praf de mers” pentru că nu avea reuzltate.

„Nu mă motivează pe mine ce spune Şumudică, dar să nu uite că dacă nu era Mircică şi Dinamo, Şumi nu lua niciodată campionatul. Să nu uite lucrurile astea. Iar la meciurile alea fantastice să-i mulţumească lui Cerniauskas, care înainte de meci avea dureri de cap şi de spate. Mai ales când îl vedea pe Alibec i se făcea rău. Dădea gol Alibec şi de pe banca de rezerve. Aşa că, Şumi rămâneai doar cu pantalonii jos şi pusul în genunchi, dacă nu era Mircică şi Dinamo. Dar nu mai vreau să vorbesc, pentru că am meci important duminică. Să nu uite că a ajuns campion datorită lui Dinamo”, a răbufnit Rednic.

Şumudică spusese vineri dimineaţă că Rednic nu ar trebui să comenteze competenţele lui sau ale lui Nicolae Dică, după ce a fost dat afară de la echipa din Arabia Saudită, Al Faisaly: “L-aţi văzut pe Mircea Rednic, s-a întors repede, nu că tiroida. S-a întors, că nu mergea şi i-au zis «Du-te, Mircică», că nu te aşteaptă nimeni. Probabil aşa o să-i spună şi lui Şumudică când nu va merge treaba. Dar nu mai vreau să intru în alte treburi cu fostul meu coleg de echipă şi antrenor, care, de câte ori are şansa încearcă să înţepe pe toată lumea. Dar Dumnezeu îţi mai dă câte o pălmuţă. Am văzut că tot comentează, eu nu am nicio treabă, este unul dintre antrenorii titraţi, cred că singurul manager din România care face şi desface şi la transferuri. Cred că a găsit şi momentul propice, să dea Dumnezeu să prindă play-off-ul alături de fata dânsului, cu care lucrează foarte bine. Cred că trebuie să aducem familiile aproape de fotbal, că asta e reţeta succesului în ultimul timp. Eu nu am nimic cu el, dar mă deranjează când vorbeşte de mine dar uită că i-am dat câte patru şi ai mei băuseră până la şase dimineaţa. Morais băuse 18 beri în noaptea aia şi i-a dat gol. Aşa că, ciocu’ mic Mircică, nu mai vorbi nici de Luţu 1 şi de Şumudică şi de Dică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *