Skip to content
Politică

Scandalul Ș. Nicolae-Chichirău. Dan Barna șterge pe jos cu PSD: Gașcă de derbedei! EXCLUSIV

turnulsfatului.ro

Deputatul Dan Barna – președintele Uniunii Salvați România – a acordat miercuri seară pentru PSnews.ro o reacție la cald în legătură cu scandalul din aceeași zi din plenul reunit al Parlamentului dintre alt deputat USR (Cosette Chichirău) și un senator PSD (Șerban Nicolae).

CITIȚI ȘI: Mahala incredibilă în plen! Șerban Nicolae, atac grosolan la o deputată USR (VIDEO)

În acest context, Barna a calificat PSD-ul drept „gașcă de derbedei”, care „încearcă să impună fără dezbatere și cu forța niște modificări abuzive și grotești la legile justiției”.

„Eram la câțiva pași de acest dialog fabulos. Este dovada deplină a găștii de derbedei care conduc în momentul de față România! Faptul că astfel de oameni sunt în condițiile în care sunt arată ce oferă în realitate PSD societății românești. Mai mult de atât nici nu avem ce să comentăm.

Acest episod este doar un detaliu din ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, când – profitând de apelul la decență pe care organizațiile civice l-au făcut în contextul decesului regelui – PSD încearcă să impună fără dezbatere și cu forța niște modificări abuzive și grotești la legile justiției”, a afirmat deputatul de Sibiu pentru PSnews.ro.

Întrebat dacă USR va propune Biroului Permanent al Senatului sancțiuni împotriva lui Șerban Nicolae, Dan Barna a răspuns: „Există varianta aceasta. Evident că o să vorbesc și cu colega mea Cosette Chichirău (care a fost adresantul acestor injurii) și foarte probabil vom depune plângerea disciplinară care se impune – fără doar și poate”.

Chestionat dacă partidul lui ia în calcul un proces de prejudicii de imagine, același Dan Barna a replicat mai evaziv: „Nu știu ce să zic. Vedem, discutăm cu colegii juriști care sunt cele mai bune instrumente de reacție la o asemenea mitocănie”.

Confruntat cu faptul că – așa cum se vede în filmarea din articolul inițial (disponibil în linkul de mai sus) – Cosette Chichirău este cea care a pornit altercația verbală cu Șerban Nicolae, Dan Barna a declarat: „N-am urmărit live-ul, ca să văd cum s-a generat discuția, dar este un comentariu pe care-l voi face după ce urmăresc toată înregistrarea. În momentul de față, am văzut doar extrasul cu domnul Nicolae”.

Când i-am pus în vedere că videoclipul este disponibil pe pagina de Facebook a propriei colege de partid, Barna a afirmat: „Știu, dar eu, fiind în protest și acum fiind încă în Parlament, n-am apucat să și urmăresc asta. O să mă uit și spun”.

2 comentarii la “Scandalul Ș. Nicolae-Chichirău. Dan Barna șterge pe jos cu PSD: Gașcă de derbedei! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *