Scandalul taloanelor de pensii livrate cu pliante PNL – Poşta Română suspendă serviciul Postmesager 

Sursa: Facebook

Poşta Română a anuţat că suspendă, începând de vineri, 12 ianuarie 2024, serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic. Anunţul vine după ce reprezentanţii PSD au transmis, vineri, o solicitare Poştei Române şi Casei Naţionale de Pensii Publice cu privire la „serviciul special de capsare” a materialelor de propagandă politică de taloanele de pensii distribuite pensionarilor. Social-democraţii prezintă un talon de pensie din Lugoj, care are ataşat un pliant al PNL cu numele liderului PNL Lugoj Ionuţ Sîrbu şi al preşedintelui PNL Timiş Alin Nica, preşedinte al CJ Timiş. PSD Timiş acuză că preşedintele Partidului Naţional Liberal Timiş, Alin Nica, foloseşte Poşta Română şi angajaţii ei pentru a-şi face campanie electorală! şi cere demisia directorului Sucursalei Regionale de Poştă Timişoara.

”În baza prevederilor legale, Compania Naţională Poşta Română suspendă, începând cu data de 12 ianuarie 2024, serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic”, informează compania.

În urma informaţiilor apărute în presă cu privire la implicarea Companiei în distribuirea de materiale cu caracter politic, Compania Naţională Poşta Română a luat decizia, în baza prevederilor legale, de a suspenda temporar serviciul Postmesager  pentru materiale cu caracter politic.

”Poşta Română, cu o vechime de 162 de ani în slujba cetăţenilor, ţine la reputaţia si la prestigiul său, fiind o companie care susţine valorile democratice şi nu doreşte să fie asociată cu niciun partid politic”, precizează compania.

PSD Timiş îl acuză pe preşedintele Partidului Naţional Liberal Timiş, Alin Nica, că foloseşte Poşta Română şi angajaţii ei pentru a-şi face campanie electorală.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: