Skip to content
Politică

Scandalul traficanților de arme din România. Horodniceanu: „Există mai multe persoane care…”

Daniel Horodniceanu, procurorul şef al Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) a declarat luni, la sediul DIICOT că, în urma materialului publicat de Skynews, se fac verificări de către procurorii din România.

”Nu excludem niciuna dintre posibilități. Da, s-a vehiculat un nume, însă fără a avea deocamdată un fundament. Am solicitat imagini video, într-adevăr. Există mai multe persoane care au fost ascultate în cazul dosarului”, a declarat Daniel Horodniceanu, potrivit Realitatea TV.

CITIȚI ȘI: UPDATE Verificări DIICOT / Dezvăluire ȘOCANTĂ a jurnaliștilor Sky News! Traficanții români vând arme teroriștilor

Traficantii de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, potrivit unei anchete realizate de Sky News.

Analistii de securitate spun ca celule islamiste si atacatorii considera in prezent armele automate drept cel mai bun mod de a semana teroarea in Occident, iar granitele deschise ale UE inseamna ca arme precum AK-47 pot fi trimise cu usurinta cumparatorilor din vestul Europei, scrie Sky News in materia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *