Skip to content
Politică

Scandalul traficului de copii din orfelinate explodează. Fost ministru al Muncii: Nu am primit informații de la SRI

 

 

Scandalul traficului de copii din orfelinate continuă cu noi dezvăluiri legate de acest caz, după ce un fost ministru al Muncii a dezvăluit că nu a primit informații de la SRI.

Ana Costea, fostul ministru al muncii, a declarat că a citit mai multe informări de la SRI, dar niciuna nu era despre traficul de copii din orfelinate.

„Cei de la SRI transmit zilnic informări. Nu am primit astfel de informaţii. S-au făcut controale şi în baza sesizărilor primite de la alte instituţii ale statului şi s-au făcut o serie de rapoarte. Când s-a constatat încălcarea legii, Ministerul Muncii a sesizat organele abilitate. Ce pot să spun e că am colaborat foarte bine cu toţi, cu toate organele abilitate, am încercat să dau curs la toate sesizările. Veneau şi de la cetăţeni sesizări”, a spus Ana Costea, potrivit b1.ro.

Ana Costea a declarat că a cerut să fie făcute controale, după ce presa a sesizat o serie de nereguli în legătură cu situaţia din centrele de plasament. Din alte surse nu ar fi venit însă informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *